ParkFans Logo

Forum Software Bug Reports

09/06/17 at 11:29pm in Forum Software Bug Reports
Post: #346
*
(09/06/17 10:22am)Shane Wrote:  Good Morning,
The SesamePlace icon is not working on the subforum associated with it:

I'm not even getting that. It's just show a blank for me.
Offline
Quote
09/28/17 at 12:06pm in Forum Software Bug Reports
Post: #347
*
It appears that YouTube is no longer supporting flash-embedded videos which is what ParkFans uses. I know they do support embedded videos still but perhaps the coding should be looked at for the YouTube icon in the menu ribbon for posting. As it is each video posted requires the user to click on a button and visit YouTube.

The Lantern Light.com
Thanks given by:  Zachary, Shane, Nicole
Offline
Quote
09/29/17 at 03:29am in Forum Software Bug Reports
Post: #348
*
YouTube is trying to steal your soul!

Numquam ponenda est pluralitas sine necessitate! - William of Occam
I'm serious now, who here wants my job? - NASA Director James Webb
Thanks given by:  Merboy, Shane
Offline
Quote
10/13/17 at 03:01pm in Forum Software Bug Reports (Latest Edit: 10/13/17 at 03:08pm by Zachary.)
Post: #349
*
At long last all of the YouTube issues should, theoretically, be fixed. Old and new, they should all work identically (and correctly) again. If anyone has any issues or encounters an embedded video that, seemingly inexplicably, isn't working, let us know.

Also, just for Shane, I fixed the Sesame Place icon.

Find Me: Twitter | Facebook | Google+
Contact Me: Private Message | Email

Our biggest foe is our inclination towards complacency and willingness to settle for mediocrity.
Thanks given by:  Nicole, Merboy, Shane, Unagi
Offline
Quote
10/16/17 at 09:07am in Forum Software Bug Reports
Post: #350
*
Yay! Thank you!

The Lantern Light.com
Thanks given by:  Nicole, Zachary
Offline
Quote
10/16/17 at 01:13pm in Forum Software Bug Reports
Post: #351
*
(10/13/17 03:01pm)Zachary Wrote:  Also, just for Shane, I fixed the Sesame Place icon.

Yay!!! Thank you. I think the Knobels icon is also broken...

Waking up fresh every mornin'; Openin' up for you; Waitin' for your laughter; With so much new to do! Busch—Gardens! Busch—Gardens! Come to Busch Gardens and come to life! Come to Busch Gardens and come—to life!
Contact Me: Private Message | Email | Twitter | Coaster Count
Online
Quote
10/18/17 at 04:57pm in Forum Software Bug Reports
Post: #352
*
"Quick Edit" isn't working on my laptop or phone. I have to use "Full Edit" to change my posts. Is anyone else experiencing this, or is it something on my end?

Find Busch Dominion:
BuschDominion.com | Instagram | Twitter | Facebook | YouTube
Thanks given by:  Unagi
Offline
Quote
10/18/17 at 05:21pm in Forum Software Bug Reports
Post: #353
*
No, I have been having the same problem. I thought it was just my iPad being difficult.

We will look into it.

Thanks!

"Wit has some truth in it; wisecracking is simply calisthenics with words." -- Dorothy Parker
Thanks given by:  Unagi, Mushroom
Offline
Quote
10/18/17 at 06:41pm in Forum Software Bug Reports
Post: #354
*
Huh, I thought it was my work computer.

Waking up fresh every mornin'; Openin' up for you; Waitin' for your laughter; With so much new to do! Busch—Gardens! Busch—Gardens! Come to Busch Gardens and come to life! Come to Busch Gardens and come—to life!
Contact Me: Private Message | Email | Twitter | Coaster Count
Online
Quote
10/18/17 at 06:42pm in Forum Software Bug Reports
Post: #355
*
I thought it was this shitty website.

Google+ | Facebook | Instagram | Twitter
Offline
Quote

User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)

Contact Us | ParkFans Network | Return to Top | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | |
Powered By MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.